Living Lab Zuidhorn in de spotlights op Let’s Gro Festival

Donderdag 2 november van 09.00 - 13.00 uur staat Living Lab Zuidhorn in de spotlights op het Let's Gro festival in Balk in Zidhorn. Wees erbij en noteer deze datum in je agenda! Auteur en stand-up filosoof Martijn Aslander brengt op bevlogen en luchtige manier de impact van nieuwe technologische toepassingen in de samenleving in kaart. Daarna kun je zelf enkele van deze nieuwe technologieen ervaren en beleven.

Innovatieprijs
Deze ochtend reiken we ook voor het eerst de Innovatieprijs uit aan de meest vernieuwende ondernemer van de gemeente Zuidhorn.

Aanmelden
Het symposium is in zalencentrum Balk, De Gast 39 in Zuidhorn. Meld je aan voor deze experimentele ervaring door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin: je naam, organisatie en met hoeveel personen je komt.

Informatie
Louwina Platteel en Dick Oudman van de gemeente Zuidhorn geven je graag meer informatie over het symposium. Je kunt hen bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (0594) 50 88v 88.

Regio Groningen-Assen