Slimmer onderweg met Maastricht en Utrecht | Spiegelsessie

De werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg worden steeds zichtbaarder en de grote, ingrijpende projecten beginnen binnenkort. Hebben we ons hier in Groningen goed op voorbereid? Hoe pakken andere regio’s dit aan? Daarover gaan we op 2 november a.s., tijdens Let’s Gro in Groningen, in gesprek met Maastricht Bereikbaar en U15 uit Utrecht.

Maastricht Bereikbaar
In Maastricht is de Noorderbrug net opgeleverd; een groot infrastructureel project in het centrum van Maastricht. Maastricht Bereikbaar komt langs om samen te evalueren hoe dit project verlopen is en welke lessen we hieruit kunnen halen wat betreft de zuidelijke ringweg.

U15
In Utrecht is onder de noemer U15 een groot netwerk van werkgevers actief. Met 300 werkgevers werkt U15 al vijf jaar samen aan een duurzame mobiliteit voor betere bereikbaarheid, minder CO2- uitstoot en vitalere medewerkers. U15 vertelt ons graag meer over de kracht en nut van dit grote netwerk van werkgevers. 

Discussie
Na deze presentaties is er ruimte voor discussie. Daarbij gaan we verder in op wat we van elkaar kunnen leren, en ook voor welke uitglijders we elkaar kunnen behoeden. Deze discussie zal gevoerd worden met een panel bestaande uit Katya Ivanova (directeur Maastricht Bereikbaar), Mark Pel (bestuursvoorzitter U15) en Wilko Huyink (directeur Groningen Bereikbaar). 

Donderdag 2 november, 9.15 - 11.00 uur, De Oosterpoort. Toegang gratis. 100 beschikbare plekken.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://letsgro.nl/program/slimmer-onderweg-met-maastricht-en-utrecht/ 

 

Regio Groningen-Assen