Pilot StrategyLAB Groningen – Assen

Versterk je strategie! Unieke pilot met online strategy toolkit voor organisaties in de regio Groningen – Assen. Als bedrijf of instelling in de regio Groningen - Assen krijg je 6 maanden kosteloos toegang tot StrategyLAB. Jester Tools en MadLogic hebben dit initiatief onlangs gelanceerd en hiervoor samenwerking gezocht met het Economisch Platform Groningen-Assen. Deze samenwerking is ontstaan in het verlengde van de businessmodel-analyse die opgesteld is voor het Economisch Platform afgelopen jaar.

StrategyLAB is een unieke online strategy toolkit voor het creëren, aanscherpen en monitoren van de strategie van je organisatie. Ga samen met collega’s en/of externen de strategische dialoog aan en werk samen aan de toekomst van je organisatie. In de online toolkit vind je tal van modellen die zich in de praktijk hebben bewezen. Ze geven je inzicht in de huidige situatie van je bedrijf, de uitdagingen en kansen voor de toekomst en welke keuzes je kunt maken. Ga aan de slag met het businessmodelcanvas, maak een businessplan op een A4 met het OGSM-model en monitor je acties in het actieplan.

StrategyLAB is onlangs gelanceerd. De initiatiefnemers, Jester Tools en MadLogic, willen heel graag feedback uit de markt om de toolkit nog beter te maken en als input voor de doorontwikkeling van nieuwe tools.

Als deelnemer aan de pilot krijg je:
- 6 maanden kosteloos toegang tot de online strategy toolkit. In deze periode kun je alle tools gebruiker. Na afloop van de pilot kun je alle resultaten downloaden als pdf of Excel-bestand.
- Een uitnodiging voor de exclusieve workshop over het businessmodelcanvas en het OGSM-model. De workshop vindt plaats op maandag 11 december van 16.00 - 18.30 uur in Groningen.

Bovendien maak je kans op online coaching door ervaren consultants van Jester en een sessie om de alignment binnen je organisatie inzichtelijk te maken. Alignment is de uitlijning tussen je strategie en je omgeving, tussen je strategie en de inrichting van je organisatie en tussen de verschillende onderdelen van je organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een innovatieve tool in StrategyLAB: 3TGO Next.

Meer informatie en aanmelden: jestertools.com/groningen-assen

StrategyLAB is een initiatief van de bedrijven Jester Tools en MadLogic en wordt mede mogelijk gemaakt door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, Koers Noord en de provincie Groningen, Innovatief Actieprogramma Groningen-4.

 

 

Regio Groningen-Assen