previous arrow
next arrow
Slider

Doe mee aan de Pilot StrategyLAB!

Nieuwe tool van Jester & MadLogic testen: StrategyLAB

Jester is een bureau (https://jester.nl/) gespecialiseerd in organisatieverandering. Nu heeft Jester een tool ontwikkeld samen met het Groningse bedrijf MadLogic (https://www.madlogic.nl/) waarmee bedrijven en organisaties hun koers kunnen bepalen samen met collega's en experts.

De tool heet StrategyLAB. De initiatiefnemers Jester en MadLogic willen heel graag feedback uit de markt om de toolkit nog beter te maken en als input voor de doorontwikkeling van nieuwe tools. Daarom zijn de bedrijven een samenwerking aangegaan met het Economisch Platform Groningen - Assen. Bedrijven en organisaties uit de regio Groningen-Assen kunnen dan ook gratis deelnemen aan een pilot.

Als deelnemer aan de pilot krijgt u:

  • 1 jaar kosteloos toegang tot de online strategy toolkit. In deze periode kunt u alle tools gebruiken. Na afloop van de pilot kunt u alle resultaten downloaden als pdf of Excelbestand.
  • Een uitnodiging voor de exclusieve workshop over het businessmodelcanvas en het OGSM-model (businessplan op 1 A4). De workshop vindt plaats op donderdag 7 juni van 16.00 - 18.30 uur in Groningen, dus schrijf u snel in. Vol = vol.

Meer informatie en hoe u zich inschrijft vindt u op https://jestertools.com/groningen-assen/ en in de Brochure Pilot StrategyLAB.

Regio Groningen-Assen