previous arrow
next arrow
Slider

MKB Ondernemersavond 'Van imago naar identiteit!'

Branding kan van invloed zijn op bedrijfsresultaten. Hoe dat in zijn werk gaat leggen diverse sprekers uit op de MKB Ondernemersavond 'Van imago naar identiteit!' die op dinsdag 26 juni 2018 wordt georganiseerd. Het belooft een interessante avond te worden. De bijeenkomst begint om 18.00 uur in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen en wordt met een netwerkborrel afgesloten in Brouwerij Maallust.

Duidelijke identiteit
In de huidige economie is het van groot belang dat je als organisatie onderscheidend bent. Steeds vaker gaat het niet langer om het daadwerkelijke product, maar kiezen opdrachtgevers voor een totaalconcept. In de afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven zich bewust van de noodzaak om te werken aan een duidelijke identiteit. Waar sta je als bedrijf voor en op welke wijze wordt dit doorvertaald in alle bedrijfsprocessen. Een goede (employer)branding is hierbij van groot belang, want als ondernemer en als medewerker ben je hét uithangbord van het bedrijf.

Cijfers en feiten
Tijdens de MKB Ondernemersavond 'Van imago naar identiteit' presenteert de organisatie Werk in Zicht cijfers en feiten over de arbeidsmarkt. Welke ontwikkelingen zijn er waar te nemen en hoe is dit van invloed op uw onderneming? Yves Pilet, schrijver van het boek 'Boost your employer brand', neemt de aanwezigen vervolgens mee in de wereld van de branding. Vaak geassocieerd met grotere bedrijven, maar net zo relevant voor de kleinere ondernemer. Op interactieve wijze worden de verschillen duidelijk en worden concrete handvatten aangereikt om zelf actief aan de slag te gaan. Tot slot zullen twee succesvolle ondernemers, Mark van der Veen van Voys en Bert Pathuis van Maallust, vertellen hoe zij branding inpassen binnen hun bedrijf.

Aanmelden
Aanmelden voor de MKB Ondernemersavond op dinsdag 26 juni kan hier. Wanneer u op de link klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite door eenmalig een account aan te maken. Wilt u meer informatie over de MKB Ondernemersavond, klik dan hier.

 

Regio Groningen-Assen