previous arrow
next arrow
Slider

Dutch-E, ontdek alle digitale trends in 1 dag!

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en zeker in de regio Groningen-Assen is er momenteel sprake van een explosieve groei van de digitalisering. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van IT-bedrijven die meetellen op landelijk- én op wereldniveau. Maar ook tot ingrijpende ontwikkelingen en uitdagingen en kansen voor álle ondernemingen in de regio Groningen-Assen.
Donderdag 11 oktober begint in DNK te Assen voor de 3e keer een uniek evenement waar belangstellenden in korte tijd worden bijgepraat over deze nieuwe ontwikkelingen. Landelijke top-sprekers en regionale ondernemers komen er over hun ervaringen vertellen en tips geven. Er is niet alleen informatie over de nieuwste trends, maar zeker ook over de kansen voor veel bedrijven. De middag wordt geopend door de heer Marco Out, burgemeester van gemeente Assen.

Hét trendevent van Drenthe
Dutch-E is dankzij de combinatie van sprekers en workshops hét trendevent van Drenthe. Organisator Wake Up Events neemt de bezoeker in 1 middag mee in een wereld die in een razend tempo verandert. Zoals ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming.

Google en Igor Beuker
Keynote spreker Floris van de Peppel, salesmanager bij Google, is gespecialiseerd in het realiseren van groei bij bedrijven. Tijdens Dutch-E presenteert hij samen met een regionale ondernemer de laatste digitale trends en technologie van Google en laat hij zien hoe je zichtbaar wordt met je online en offline activiteiten. Een verhaal over ondernemerschap in een snel veranderende online wereld.
Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Igor Beuker staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s. 

Ondernemers
Als bezoeker van Dutch-E krijgt u deze dag alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van uw bedrijf. Ook succesvolle startups uit de regio Groningen-Assen presenteren zich er, en vertellen er over hun innovatieve digitale producten.

Inspiratieplein met virtual reality
In het middagprogramma kan de bezoeker zelf aan de slag op het inspiratieplein met virtual reality, 3D-printing, serious gaming en online marketing.

Dutch-E wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Regio Groningen-Assen. Meer informatie en tickets op: http://www.dutch-e.nl/.

 

Regio Groningen-Assen