previous arrow
next arrow
Slider

Opening hub ten Boer vrijdag 16 november a.s.

Vrijdag 16 november zal de hub in Ten Boer worden geopend en in gebruik worden genomen door door burgemeester De Vries en gedeputeerde Gräper - van Koolwijk.

In Ten Boer is de hub gesitueerd bij de halte Boltbrug, vlakbij de dorpsentree. hub Ten BoerHier zijn fietskluizen, wifi en een watertappunt beschikbaar. Verder is er een parkeerplaats beschikbaar voor de hubtaxi. Het bijzondere in Ten Boer is dat een aantal functies van de hub een plek krijgen bij de nabijgelegen halte Groene Zoom. Hier is ruimte gemaakt voor een veilige en goed toegankelijke P&R die ook als Kiss-and-ride gebruikt kan worden. Ook zijn hier de fietsen-stallingen vernieuwd. 

In Groningen en Drenthe zijn op dit moment 55 hubs. Een hub is een schakel in de reis van deur tot deur waar reizigers kunnen overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel en waar zij op een prettige manier even kunnen wachten. Extra voorzieningen zoals een wifi-aansluiting, watertappunten of fietskluizen maken de hub tot een aangename plek. Mensen kunnen zo op een comfortabele wijze naar hun werk, school of andere bestemmingen reizen.

 

Regio Groningen-Assen
Recente activiteiten