MKB Ondernemersavond Ínvesteren in topteams en ...... in jezelf!'

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 20 november 2018 de vierde bijeenkomst van dit jaar. Deze keer wordt het gehouden bij de Provincie in Drenthe (Assen), met als thema van deze MKB Ondernemersavond:

Investeren in topteams en.... in jezelf!

De host van deze avond is niemand minder dan Erben Wennemars. 7a3aa6f8-28fc-4f00-a27c-188b7c0169f2.jpgOnder zijn leiding wordt er gesproken over hoe je kunt investeren in gezonde, betrokken en gelukkige medewerkers, maar ook hoe je dat kunt doen als zelfstandig professional. Hoe zorg je voor een team dat zich betrokken voelt bij het bedrijf? Bevlogen medewerkers kun je immers langer aan je binden én zijn productiever. Hoe kun je zelf beter presteren in samenwerking met je opdrachtgevers en je samenwerkingspartners? Vragen waar Erben Wennemars tijdens deze MKB Ondernemersavond bij stil staat. Daarnaast stellen Arboned en ONVZ hun expertise beschikbaar. In een korte bijdrage geven ze, vanuit hun praktijkervaring, tips waarmee je direct aan de slag kan.

Vragenuurtje 
De bijeenkomst wordt in stijl afgesloten, passend bij de locatie. Op de stoelen van de gedeputeerden zitten vier ondernemers vier ondernemers die al geruime tijd met dit thema bezig zijn. Dit zijn Klok, VDH, De Leefstijlacademie en New Nexus. In het bekende 'vragenuurtje' mag je ze alles vragen en zullen ze zelf ook komen met hun ervaringen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan! 

Aanmelden
Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op dinsdag 20 november kan hier. Wanneer u op de link klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wilt u meer informatie over de MKB Ondernemersavond dan klikt u hier voor de website.

Programma
18:00 uur          Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:50 uur          Welkom en introductie door dagvoorzitter Erben Wennemars 
                         - ONVZ
                         - De ArboNed Nationale FitRatio Benchmark 2018 door Barry Boelens
19.40 uur          Het 'vragenuurtje' onder leiding van Erben Wennemars
20:15 uur          Netwerkborrel
22:00 uur          Einde

Locatie & Catering

De MKB Ondernemersavond vindt plaats in het Provinciehuis, Westerbrink 1 in Assen. 
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.

Graag tot ziens op 20 november a.s.!
MKB Ondernemersavond

Regio Groningen-Assen