previous arrow
next arrow
Slider

MKB Ondernemersavond 27 maart 2019

Succes in zaken heeft steeds meer een menselijk gezicht. Het aanboren van nieuwe markten, kansen of kennis is sterk afhankelijk van relaties met anderen. Veel van deze partijen tref je op allerlei zakelijke bijeenkomsten. Het resultaat van jouw deelname aan deze bijeenkomst staat of valt echter met de manier waarop jij netwerkt. Netwerken is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en is de makkelijkste manier om kansen te creëren.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 27 maart 2019 de eerste bijeenkomst van dit jaar. Deze keer zal de bijeenkomst plaatsvinden in het congrescentrum Hanze Plaza, met als thema van deze MKB Ondernemersavond: De kunst van het netwerken.
Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes ... ongeacht je doel." 

Wil je weten hoe sterk jouw netwerk is en hoe je dit kunt uitbreiden? Volgens onze spreker Charles Ruffolo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles - maar dan ook alles - mogelijk wanneer je jouw ‘Weg Naar Succes Netwerkt.’ Hij neemtje mee in een boeiende presentatie over dit onderwerp. Maar daar blijft het niet bij… 

Interactief
Je moet zelf ook aan de slag. De bijeenkomst wordt afgesloten met een interactieve netwerksessie waarbij je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Aanmelden
Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op woensdag 27 maart kan hier. Wanneer je op de link klikt, kom je terecht op de website van Eventbrite. Je kunt je aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wil je meer informatie over de MKB Ondernemersavond? Klik dan hier voor de website.

Programma
18:00 uur          Inloop met broodjesbuffet
18:45 uur          Welkom en introductie 
19.00 uur          Gastspreker Charles Ruffolo
19.30 uur          Interactieve netwerksessie
20.30 uur          Afsluiting en netwerkborrel
22.00 uur          Einde

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in congrescentrum Hanze Plaza, Prontostraat 16 9743 AL Groningen. 
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvang je enkele consumpties. Gratis parkeren. 

De MKB Ondernemersavond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Regio Groningen-Assen.

 

 

 

 

 

Regio Groningen-Assen