previous arrow
next arrow
Slider

Mirjam Wulfse: Samen de schouders eronder, juist nu!

Het is nog maar drie weken geleden dat onze minister-president tijdens zijn persconferentie het land vertelde dat bijeenkomsten met meer dan honderd personen niet meer zijn toegestaan. Heel veel is tot stilstand gekomen sindsdien, de impact van het coronavirus is voor iedereen voelbaar.

Ik ben onder de indruk van de flexibiliteit die iedereen nu toont. Virtueel werken we samen en houden we contact met onze dierbaren. Samen zetten we de schouders eronder, juíst nu!

Ook bij de Regio Groningen-Assen gaat het werk door. Vergaderingen worden digitaal georganiseerd, deadlines voor Reip en Groeningen worden aangepast,  op de mobiliteitsstrategie worden de puntjes op de i gezet en de verstedelijkingsstrategie is in een nieuwe fase beland. Ook deed het regiobureau een oproep om in deze tijd niet vergeten te genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft.  In april wordt daarom in de RGA-fotoquiz op twitter elke werkdag een kenmerkende plek in de regio belicht. Práchtig, zo beleven we de regio zelfs vanuit ons huis.

Samen sta je sterker, dat blijkt maar weer eens nu we getroffen zijn door de coronacrisis. Zorgen dat deze mooie regio nog meer tot bloei komt, is de uitdaging waar we binnen de regio Groningen- Assen aan blijven werken. Deze ambitie krijgt in tijden als deze nog meer betekenis. Laten we elkaar vasthouden de komende tijd. De lijntjes in het Noorden zijn kort, we weten elkaar te vinden. Mijn oproep is: blijf in contact en leer van elkaar!

Hartelijke groet,

Mirjam Wulfse

Voorzitter Stuurgroep Regio Groningen-Assen

Regio Groningen-Assen