Plannen Regio Groningen-Assen 2018-2021

Hoe blijven Groningen en Assen de komende decennia optimaal toegankelijk en bereikbaar, terwijl beide steden groeien en het omliggende gebied krimpt? Hoe kunnen de noodzakelijke infrastructurele megaprojecten (Zuidelijke Ringweg & Spoorzone Groningen, FlorijnAs Assen) uitgevoerd worden, terwijl het vervoer gewoon doorstroomt en doorgroeit? Enkele vragen die beantwoord zijn in de 'Beter Benutten' aanpak.

Het Beter Benutten congres 2017 stond in het teken van het thema: 'Een kijkje in de keuken bij Beter Benutten'. In een markt-setting deelden de regio’s de voortgang en leerervaringen van het vervolg en de verankering van Beter Benutten. Elke regio kreeg de gelegenheid om zich in een ‘keuken’ te profileren richting de bezoekers. Ook werden er ‘goede gesprekken rond de keukentafel’ (workshops) georganiseerd.

 Meer weten over onze aanpak en/of ambities? http://www.beterbenutten.nl/regios/groningen-assen of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regio Groningen-Assen