Creativiteit beter benutten (onderzoek naar innovatie en creativiteit door RUG)

“Neem deel aan de creativiteit en innovatiescan van de Rijksuniversiteit Groningen! Ieder mens is van nature creatief. Als werkgever is het de kunst hier op een goede manier gebruik van te maken.”, klinkt de oproep van de onderzoekers bij de RUG. Binnen het onderzoek ‘creativiteit in organisaties’ laten zij zien hoe u de creativiteit van medewerkers optimaal benut en daarmee waarde creëert voor uw organisatie.

De onderzoekers van de RUG zoeken organisaties in (Noord) Nederland (ongeveer 50 – 500 medewerkers) die geïnteresseerd zijn in de thema’s creativiteit en innovatie en die een innovatiescan willen laten maken van hun organisatie. Deelname is kosteloos, en u ontvangt een rapport over uw organisatie en kan deelnemen aan workshops over het thema. 

Centrale vragen in het onderzoek zijn: 
* Hoe zorg ik ervoor dat de creativiteit van mijn medewerkers leidt tot innovatieve toepassingen waar de organisatie beter van wordt?
* Hoe creëer ik een klimaat waarin de hele onderneming doordrongen raakt van een innovatie-gerichte strategie?
* Wat is de rol van de CEO, maar ook van middle management en lijn management in het ondersteunen van creativiteit en innovatie op verschillende niveaus? 

Versterking van innovatie en de duurzame inzet van medewerkers staan al langer op de agenda van Economisch Platform van de Regio Groningen-Assen. Daarom hecht Regio Groningen-Assen aan dit onderzoek en doet een oproep aan u om deel te nemen.

 

Voor meer informatie over het onderzoek: http://bit.ly/2v4CSJ4

 

 

Regio Groningen-Assen