Trendwatcher Google NL naar Assen tijdens 2e editie Dutch – E

Op woensdag 11 oktober 2017 komt Marcel in het Veen, Trendwatcher  Google Nederland, naar De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren. Hij bezoekt Dutch-E, het trendevent van deze regio wat voor de 2e keer plaatvind dit jaar. Tijdens het event worden ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming vanuit verschillende invalshoeken belicht. 

Dutch-E en Regio Groningen-Assen stimuleren ondernemerschap in de regio door MKB ondernemers meer kennis te laten nemen van online marketing en digitale ontwikkelingen.

Primeur Google documentaire 
Samen met Google NL worden verschillende ondernemerscases besproken en er is een grote kans dat de landelijke Google documentaire over ondernemerschap de primeur beleefd tijdens Dutch-E in Assen. Een documentaire over een aantal Nederlandse MKB ondernemers om de impact van online marketing te laten zien. 

Wat is Dutch-E?
Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van beslissers uit het bedrijfsleven, consumenten, professionals, retailers en ondernemers. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. Dompel je als bezoeker of exposant onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren !

Meer informatie en kaarten: http://www.dutch-e.nl

 

Regio Groningen-Assen