MKB Ondernemersavond

Op 3 oktober is de derde MKB Ondernemersavond van dit jaar. We zijn dit keer te gast in het Congrescentrum Hanze Plaza en het thema van deze MKB Ondernemersavond is: ‘Behind the Scenes bij de Top Dutch - Tesla Campagne'. College-tour met Gerard de Boer (Initio).

Wat begon met een oproep door Tesla om een Gigafactory in Europa te bouwen, resulteerde in een noordelijke taskforce en een campagne die Noord-Nederland wereldwijd op de kaart zou zetten. Het voornaamste doel: Noord Nederland in de kijker spelen bij zoveel mogelijk beslissers en beïnvloeders rondom Tesla én om duidelijk te maken dat er maar één plek is waar de Gigafactory zou moeten komen te staan.... Noord-Nederland. 

Tijdens deze MKB Ondernemersavond wordt uitgelegd hoe de Tesla Campagne tot stand is gekomen en wat de rol van de politiek en van lokale ondernemers was. Daarnaast wordt het inzichtelijk hoe de, relatief korte, campagne wereldwijde betekenis heeft gekregen. Er wordt ook stil gestaan bij Noord-Nederland als regio met veel potentie en mogelijkheden, met de kennis en kunde waar we samen over beschikken én hoe we die samen nog verder kunnen uitdiepen. Hoe ondernemerschap hierin een belangrijke rol heeft en dat het allemaal begint bij .... u! 

 Meer informatie en aanmelding: http://www.mkbondernemersavond.nl/

 

 

 

 

 

Regio Groningen-Assen