MKB Ondernemersavond 28 november: Healthy Ageing kan ik dat eten?

Op 28 november 2017 staat de vierde en tevens laatste MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer te gast in de Health Hub in Roden en het thema van deze MKB Ondernemersavond is: 'Healthy Ageing: kan ik dat eten?'

Healthy Ageing is een term die tegenwoordig heel vaak voorbijkomt. Maar wat betekent het nu eigenlijk? Gaat het hierbij alleen om sporten en gezond eten? Of zit er meer achter? En gaat het alleen om je eigen persoonlijke leven of kun je dit ook toepassen in je onderneming?

Daan Bultje, directeur van de Healthy Ageing Network Northern Netherlands, neemt u mee in de wereld van Healthy Ageing. Ook zal het podium worden gegeven aan een aantal ondernemers die gezond ondernemen hebben toegepast in hun onderneming of die hier (nieuwe) business uit hebben gehaald.

HANNN
De Healthy Ageing Network Northern Netherlands verbindt bedrijven, kennisinstellingen, zorgpartijen en overheden. Zij ondersteunen activiteiten en initiatieven in Noord-Nederland die bijdragen aan gezond en actief ouder worden. 

Programma
18:00 uur       Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:45 uur        Opening door Henk Kosters, wethouder gemeente Noordenveld en korte  introductie door Peter Boonstra, directeur Health Hub Roden
19:00 uur        Spreker Daan Bultje en verschillende inspirerende ondernemers
20:15 uur       Netwerkborrel
22:00 uur       Einde

Voor meer informatie en aanmelding: www.mkbondernemersavond.nl

 

 

 

 

Regio Groningen-Assen