Verkenning regionale fiets-samenwerking

Bereikbaarheid
 Registratie gesloten
 
15
nieuwsbrief-header-uitnodiging-verkenning-regionale-fiets-samenwerking-1200
Datum: 30 maart 2020 14:00 - 17:00

Locatie: Puddingfabriek, Viaductstraat 3-3  |  Plaats: Groningen

Beste relatie,

De fiets komt steeds prominenter in beeld: de fiets is schoon, fietsen is gezond, de fiets is een recreatieve trekker en meer mensen op de fiets betekent minder mensen in de auto. Gemeenten en provincies in de regio Groningen-Assen werken daarom al een tijd samen om de kansen voor de fiets volop te benutten. Immers: samen kom je verder. De fiets gaat echter verder dan alleen overheden, en over meer dan enkel infrastructuur en bereikbaarheid.

Tijdens het RGA fietscongres van 19 september 2019 werd er vol energie en enthousiasme gesproken over het thema fiets. Daar werd de ambitie uitgesproken te gaan voor een bredere samenwerking op dit thema. Vele aanwezige partijen hebben aangegeven hierbij aan te willen sluiten, waarmee de basis is gelegd voor een regionale fiets-samenwerking.

Graag geven we met deze én andere partijen in de regio invulling aan deze ambitie!

Om te verkennen hoe we de samenwerking met elkaar kunnen intensiveren en welke vorm hierbij past, worden er de komende periode twee bijeenkomsten georganiseerd, gefaciliteerd door Royal HaskoningDHV. Hierbij nodig ik u van harte uit voor de eerste bijeenkomst waarin we met elkaar verder op zoek gaan naar de gemene deler als basis voor deze bredere samenwerking.

Wanneer: Maandag 30 maart 2020, 14:00 - 17:00 (inclusief borrel en bitterbal)
Waar: Puddingfabriek, Viaductstraat 3-3, Groningen

U bent hiervoor uitgenodigd omdat wij het belangrijk vinden dat u deel uit gaat maken van deze regionale samenwerking. In een tweede bijeenkomst in mei wordt de voorlopige opbrengst gepresenteerd aan lokale bestuurders en directeuren van de aangemelde partijen.  

Ik hoop daarom ook dat u komt. U kunt zich aanmelden via deze link. Verdere informatie en programma volgt binnenkort.

Graag tot ziens op 30 maart!

 

Met vriendelijke groet,

Betty de Boer
Directeur Regio Groningen-Assen

 

Telefoon
050-3164289
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regio Groningen-Assen