Home | 19 september Fietscongres RGA

19 september Fietscongres RGA

Delen

Heeft u zich al aangemeld? Donderdagmiddag 19 september organiseert de RGA een Fietscongres in de Health Hub in Roden, waarbij fietsstimulering centraal staat en de verbinding wordt gezocht met andere beleidsvelden en thema’s.

In een keynote door Saskia Kluit (directeur Fietsersbond) en een tafelgesprek tussen Arlette van Gilst (programmamanager Fiets, ministerie van I&W) Henk Brink (voorzitter Tour de Force), Philip Broeksma (wethouder gemeente Groningen) en Alex Wekema (wethouder gemeente Noordenveld), zal de verbreding en verdieping worden opgezocht tijdens een enerverende middag.

Het onderwerp fiets staat in de regio Groningen-Assen hoog op de agenda. Fietsen is gezond, duurzaam, en met de komst van speedpedelecs ook een steeds beter alternatief voor de auto. Daarnaast is de regio Groningen-Assen een prachtige fietsregio, die uitnodigt om het fietsgebruik te stimuleren. Gemeenten en provincies in Regio Groningen-Assen werken daarom samen om de kansen voor de fiets volop te benutten.

Bent u beroepsmatig betrokken bij fietsen in de regio Groningen-Assen of bent u juist benieuwd hoe u de fiets een prominentere rol kan geven in uw vakgebied? Dan bent u van harte welkom op dit congres!

 

Regio Groningen-Assen (RGA)
Emmasingel 4
9726 AH Groningen