Home | Felicitaties van premier Rutte met voortzetting van de samenwerking

Felicitaties van premier Rutte met voortzetting van de samenwerking

Delen

De samenwerking binnen Regio Groningen-Assen (RGA) is met vijf jaar verlengd. Tijdens de Stuurgroepvergadering van 11 december feliciteerde Mark Rutte de RGA hiermee via een videoboodschap.

De zeven gemeenten en twee provincies in de RGA gaan de komende vijf jaar de Toekomstagenda 2020-2025 ‘Kwaliteitssprong voor de regio’ uitvoeren. Dat is op 11 december in de Stuurgroepvergadering bekrachtigd met de ondertekening van het nieuwe convenant. De RGA-bestuurders werden hiermee tijdens de vergadering met een videoboodschap van premier Mark Rutte gefeliciteerd. “Door deze samenwerking staat u sterker en bent u een stevige gesprekspartner voor het Rijk,” aldus Rutte.

Mirjam Wulfse, voorzitter van de Stuurgroep van de RGA, was aangenaam verrast door deze felicitatie. “We werken hier in de regio Groningen-Assen al bijna 25 jaar in goede harmonie samen. We zijn er trots op dat onze regio hét economisch centrum van Noord-Nederland is, met alle voorzieningen die daarbij horen. Onze inzet is erop gericht om die positie te blijven versterken. Fijn dat dat ook in Den Haag wordt gezien en gewaardeerd!”

 

Regio Groningen-Assen (RGA)
Emmasingel 4
9726 AH Groningen