Home | Uitreiking Talent Award tijdens Conferentie Nederland Digitaal

Uitreiking Talent Award tijdens Conferentie Nederland Digitaal

Delen

Zes aanstormende digitale talenten zijn genomineerd voor de Noorden Digitaal Talent Award.

Noorden Digitaal biedt met deze prijs studenten en leerlingen uit Groningen, Friesland en Drenthe een podium om hun digitale ontdekkingen en oplossingen breed onder de aandacht te brengen. De Award wordt volgende week uitgereikt tijdens de Conferentie Nederland Digitaal.

De Noorden Digitaal Talent Award bestaat uit een prijs van een vakjury en een publieksprijs voor het project met de meeste stemmen. Er kan gestemd worden voor de publieksprijs van maandag 1 tot en met zondag 7 februari via https://noordendigitaal.nlStaatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat maakt op woensdag 10 februari om 15.55 uur via een livestream de winnaars bekend tijdens de landelijke Conferentie Nederland Digitaal.

Organisatie
De driedaagse Conferentie Nederland Digitaal wordt gehouden van 8 tot en met 10 februari. Deze zou aanvankelijk vorig jaar maart in Groningen plaatsvinden, maar werd door de coronapandemie geannuleerd. De conferentie is nu volledig digitaal. De organisatie is in handen van drie ministeries: het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. De programmering van de Conferentie Nederland Digitaal is gebaseerd op de prioriteiten van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie en is nauw afgestemd met Noorden Digitaal. Regio Groningen-Assen heeft financieel bijgedragen in de organisatie.

Over Noorden Digitaal
Noorden Digitaal is een netwerkorganisatie om digitalisering in Noord-Nederland een stap verder te brengen. Noorden Digitaal biedt een podium voor innovatieve projecten, showcases en initiatieven en activiteiten op het gebied van de digitale economie en samenleving. Noorden Digitaal brengt netwerken en communities in het Noorden van Nederland samen en verbindt ondernemers, overheden, onderwijs, onderzoek en omgeving.

Verdere informatie en aanmelden: Nederland Digitaal

Regio Groningen-Assen (RGA)
Emmasingel 4
9726 AH Groningen